WERKING SIERADEN

Gezondheid en geluk, een kwestie van energie?
Gezondheid en geluk zijn nauw met elkaar verbonden! Ziekte en geluk gaan niet erg goed samen.
Wanneer iemand zich ziek voelt en gezondheidsproblemen heeft, zal die persoon helemaal niet gelukkig zijn met die situatie.
Gezondheid en geluk zijn echter direct verbonden met energie, vitaliteit en kracht! Ben je ooit krachtig, vol energie en gedreven, maar tegelijkertijd terneergeslagen, ongelukkig en depressief?
Natuurlijk niet! Vanuit dit standpunt is het logisch om je in de eerste plaats te concentreren op de energiebalans en de energetische staat van het lichaam. Met magnetische kracht kan ook jij het energieniveau van de cel activeren en je gevoel van welzijn verhogen.

Magneettherapie voor preventie en pijnverlichting
Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie:
 • om het welzijn te verbeteren
 • om pijn te verlichten
 • om stress te verminderen
 • om energie te verhogen
 • om depressie te verminderen
Het mirakel bloedcirculatie
Bloedcirculatie
Door bloedcirculatie wordt het hele lichaam voorzien van vitale voedingsstoffen. Een enkele bloedcel doet er slechts een minuut over om van het hart naar de pols te reizen en weer terug naar het hart. De bloedcirculatie wordt in stand gehouden door de regelmatige kracht van de hartslag. Vanuit het hart wordt het bloed naar de longen getransporteerd, waar het zuurstof opneemt. Daarna vloeit het via de aorta naar de bloedaders naar steeds kleinere bloedvaten tot het de haarvaten aan de uiteinden bereikt. Pas daar worden de voedingsstoffen en de zuurstof afgeleverd aan alle cellen van alle individuele organen van het lichaam via het bindweefsel.

Energietoevoer – een overzicht
De basis van een krachtige energiebalans
 1. Voldoende toevoer van voedsel en levend water
 2. Natuurlijke regeneratie door voldoende rust en slaap
 3. Ontgiften en afvoer van de afvalproducten van de stofwisseling
 4. Beweging en een functioneel gebruik van de organen
 5. Magnetische kracht
Power op elke plaats
Meer power, energieën een diepere werking
Werking De sieraden hebben een sterkte van 1200 Gaus en een dieptewerking van ongeveer 8 cm, het magneethart daartegen heeft een sterkte van 2200 Gaus en een dieptewerking van ca. 12 cm. Door de magneetkracht kan de doorbloeding verbeteren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam positief beïnvloedt worden. Afvalstoffen kunnen makkelijker worden afgevoerd en spanningen in spieren kunnen sneller afnemen. Wonden, botbreuken en verstuikingen (sportblessures) kunnen sneller genezen. De werking zal voor elke persoon anders zijn. U kunt dit vergelijken met genezingsprocessen in de reguliere geneeskunde. Door een chemokuur zullen sommige kankerpatiënten volkomen genezen, bij andere daartegen kan de kuur nauwelijks of geen verbetering brengen.
Sieraden hebben uiteindelijk dezelfde werking als het powerhart of de strip.
De werking van de sieraden zal alleen wat langzamer verlopen en het hart en de strip kunnen “daar waar het pijn doet” geplaatst worden.
Het magneethart en de powerstrip
Het magneethart of de magneetstrip kunnen op elke willekeurige plaats gedragen worden.
Ze bestaan uit twee delen:
 1. Het magneetelement (in staal of koper), dat onder de kleding, met het logo naar de huid gericht zijn magneetkracht aan het lichaam geeft.
 2. Het tegenstuk uit edelstaal, dat aan de buitenzijde gedragen wordt en de magneet zo op zijn plaats houdt.
Gebruik: Breng het magneethart zo dicht mogelijk bij het te behandelende probleem aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meerder klachten tegelijk werkzaam zijn. Niet u, maar het lichaam zelf zal uiteindelijk beslissen of, en welke klacht het eerste verholpen gaat worden. U kunt het magneethart ook gebruiken om chakra’s, meridiaanpunten en acupunctuurpunten te stimuleren. Hartjes met aan een zijde koper hebben als extra werking dat ze kunnen werken tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal wat koper worden vrijgemaakt van het hartje en op de huid een verkleuring geven. Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie. Draag het hartje vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus.Overdag mag je de verkleuring afwassen. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan. Inzetbaar bij reuma, artritis, artrose, psoriasis, MS, long- en blaasontsteking, bronchitis, astma, griep en verkoudheid, hooikoorts of dierallergie enz. In de meeste gevallen is een normaal hartje voldoende werkzaam, bij twijfel even navragen of een hartje met koper nemen. Verdere inzetgebieden van het hartje (met of zonder koper)

Insectenbeten:
Het magneethart zo snel mogelijk op de plaats drukken waar men gestoken is. Het gif kan sneller afgevoerd worden en allergische reacties kunnen verminderen.

Spierpijn en andere pijnen:
Met het magneethart masseren (draaiende bewegingen op de pijn plek maken). Aansluitend het magneethart ter plekke bevestigen. Door de pulserende werking kan de pijn sneller afnemen.

Blauwe plekken:
Draag
het magneethart, eventueel met pleister op de blauwe plek geplakt. LET OP! Niet helemaal dichtplakken met tape, want dan kunnen brandwonden ontstaan. Na 10 tot 15 uren zal de blauwe plek, en de pijn, onder het hartje verdwenen zijn door de betere doorbloeding en de daardoor snellere afvoer van afvalstoffen.

Acne:
Hetzelfde kan bij acne (puistjes) gebeuren nadat je voor enkele minuten met een hartje erover wrijft. Het puistje zal verschrompelen, uitdrogen.

Ongesteldheid, buikpijn:
Het magneethart onder de navel dragen, als je daarbij nog last hebt van de onderrug achter, anders voor.

Darmklachten, verstoppingen, aambeien, ischias, lendenpijn, spataderen, problemen met de blaas en de nieren, prostaatklachten, botziekten, bloedarmoede en wisselende bloeddruk:
Het magneethart onder het stuitje, of zo laag mogelijk op het schaambeen dragen.

Futloosheid, weinig energie:
Het magneethart boven de navel dragen aan de voorzijde.

Hoofdpijn, migraine:
Het magneethart met koper op de schouder of in de nek, of eventueel tijdelijk in het haar klemmen.

Verstuiking, breuken:
Plaats
het magneethart op de plaats van de blessure.

Rusteloze benen, etalagebenen
:
Het magneethart op de benen of op de heup dragen

Onzekerheid, concentratie:
Het magneethart vlak boven de navel dragen.

Depressie, emotionaliteit:
Het magneethart midden tussen navel en schaambeen dragen.

Ontgiften met voetenbad:
Het magneethart in een warm voetenbad leggen
en dan een half uurtje tot een uur de voeten baden om  zo de slakstoffen uit de benen te spoelen.

Groente, fruit bewaren:
Wanneer je het
magneethart bij je groente of fruit legt zal het langer goed blijven.

Onderhoudstips:
De koperzijde van het magneethart is voorzien van een beschermlaagje. Dit laagje kan eenvoudig met nagellakverwijderaar verwijderd worden, zodat het koper sneller kan werken.Door normaal dragen zal dit laagje ook vanzelf verwijderd worden, dit zal alleen wat meer tijd in beslag nemen. Verkleuringen door de koper op de huid zijn normaal en tonen aan dat de koper werkzaam is. Het koper zelf zal ook verkleuren. Dit is een normaal proces en niet nadelig voor de werking. Door het koper kunnen verkleuringen op uw kleding ontstaan die niet meer te verwijderen zijn.

Dromen
Sommige mensen dromen intenser wanneer ze ’s nachts magnetische sieraden dragen. Je kunt dit bekijken als een uitnodiging tot een versterkte droomwereld of je magnetische sieraden ’s nachts uitdoen als je dit niet wenst. Dromen reinigt de geest en door actieve droomcontrole kan je een groter positief effect op je fysieke en mentale welzijn bereiken. Het is niet ongewoon dat oude zorgen en onbewuste problemen stap voor stap opgelost raken. Er wordt gezegd dat dromen belangrijk zijn voor het verwerken van wat we gedurende de dag meemaken. Dromen reinigen de geest.

Gevoelens
Door magnetische sieraden te dragen kunnen soms onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte komen. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen. Met voldoende energie valt het dagelijkse leven beter te organiseren.
Sommige mensen ervaren dikwijls al snel na het omdoen van een magnetisch sieraad een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen. Dit is het gevolg van de verbeterde doorbloeding. De energiebalans verbetert hierdoor en de zelfhelende krachten van het lichaam worden versterkt.

De klachten kunnen, net als bij de homeopathie eerst kort verergeren. Afvalstoffen worden dan versterkt losgemaakt en kunnen niet snel genoeg worden afgevoerd. Hier helpt dan extra veel water drinken en beweging.

Verder kan men de werking langzaam opbouwen door de sieraden telkens voor een paar uur te dragen, om ze daarna een paar uur niet te dragen.De tijd van dragen langzaam opvoeren tot het prettig voelt.
Veel plezier met uw magneetsieraden.
Dat ze u mogen brengen wat u ervan verwacht.
Corry

Comments are closed.