VEEL GESTELDE VRAGEN?

Vraag; Hoe lang duurt het voordat de magnetische armband gaat werken?
Antwoord; Sommige mensen merken al binnen heel korte tijd de positieve werking. Bij andere duurt het iets langer, 2 tot 3 weken. Het is zeer individueel en hangt ook van de klachten af. Een oude en/of chronische klacht heeft meer tijd nodig om opgeruimd te worden

Vraag; Heeft de magneettherapie bijwerkingen?
Antwoord
; In de homeopathie is het bekend dat klachten eerst kunnen verergeren, dit komt bij het dragen van magneten ook voor. Maar met het dragen van de mooie Energetix sieraden is dit geen moeilijke opgave. Om de afvalstoffen snel te helpen verwijderen raden wij u aan veel water te drinken.

Vraag; Hoe lang blijven de magneten werken?
Antwoord
; Op onze Neodymium magneten geven wij levenslange garantie. De magneten verliezen 1% in 100 jaar.

Vraag; Moeten de sieraden de huid raken?
Antwoord
; Nee, de magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken.

Vraag; Kan ik de sieraden omhouden bij douchen/baden?
Antwoord; Behalve de sieraden met Zirkonia’s of andere steentjes kunt u alle sieraden om houden tijdens het baden of douchen. We raden u aan de sieraden niet te dragen bij het baden in zee of in chloorwater. Zout en chloor kunnen de vergulding aantasten. Heet water lost lijm op, zodat steentjes en magneten eruit kunnen vallen. Ook haarlak, parfum en wasmiddelen kunnen uw sieraden beschadigen.

Vraag; Wat voor materiaal is er voor de sieraden gebruikt?
Antwoord
; Energetix magneetsieraden en accessoires zijn gemaakt van edelstaal of zijn hoogwaardig verguld/gerhodineerd en laten zich uitstekend combineren met andere juwelen.

Vraag; Moet ik mijn Energetix sieraad altijd dragen?
Antwoord;
U kunt de sieraden dag en nacht omhouden. De magneten geven u bescherming tegen elektromagnetische straling, hier komt u dagelijks mee in aanraking. Magneettherapie is een natuurlijke therapie en iedereen reageert hier anders op. Doet u wat u zelf prettig ervaart.

Comments are closed.