ERVARINGEN

Hier kunt u uw ervaringen vermelden over ons en onze sieraden. Om spam te voorkomen wordt uw opmerking op een later moment geaccordeerd.

Bedankt voor de reactie en veel succes met de sieraden.

Corry & Paul

22 Responses to ERVARINGEN

 1. Mary Snijders says:

  Heb op de kerstmarkt in Valkenburg een armbandje gekocht voor onze zoon van 9 jaar,die regelmatig erge migraine aanvallen heeft.
  Dacht baat het niet dan schaadt het niet,en je wilt natuurlijk het beste voor je kind.
  Het is ook nog een mooi zwart bandje met een voetbal erop.en ze gaven mij als advies er een koper ringetje aan te doen.Heb nu een heel ander kind veel meer energie en hij heeft tot nu toe geen aanval meer gehad,hij zegt zelf ook mama het bandje helpt echt.
  Hij vind hem ook nog eens erg mooi gezien hij op voetbal zit,en hij draagt m dag en nacht.Ga nu ook maar wat voor mijzelf bestellen.

 2. danielle says:

  ik heb al sinds hele lange tijd van allerlei klachten , volgens de huisarts burn- out en stress.nu heb ik sinds afgelopen donderdag de armband om, een paar minuten na het omdoen werd mijn arm en de armband heel erg warm.ik voel me nu stukken beter slaap sinds lange tijd de hele nacht door en heb meer energie.volgende week ga ik nog de ketting met het hart aanschaffen. het werk niet alleen het zijn bovendien ook hele mooie sieraden

 3. Natalie Brouwer says:

  Ik heb al jaren lang last van fibromyalgie. Ik heb nu aantal sieraden om. En de pijn is dragelijker geworden. Ik zit ook veel lekkerder in mijn vel. Mijn zoon van 8 heeft een behoorlijke last gehad van zijn longen zat aan de puffers en hoesten de hele dag door. Nu hij een armbandje om heeft met een koperschuifje is hij van de medicijnen af en hoest hij niet meer. Hij is ook veel rustiger geworden en zit veel lekkerder in zijn vel.

 4. Henny van der Zijden says:

  Omdat onze zoon last heeft van ADHD, daar ook Concerta voor slikt, maar toch nog steeds erg druk bleef, hebben we voor hem een magneet armband gekocht, hij deed die trouw om , voor ons al een bewijs dat hij zich er goed bij voelde, we hebben er toen nog een ketting bij gekocht en nu gaat het heel goed met hem, hij is een stuk rustiger geworden, hij weet dingen ook beter te relativeren, wij zijn erg blij deze stap gezet te hebben! Ik zou het iedereen met ADHD aanraden het te proberen! Onze zoon is 26, en is er zelf ook erg over te spreken, maar wij merken het verschil het best!

 5. Brenders says:

  Sinds drie jaar last van een niet aflatende pijn in mijn rechterschouder. Dat verbeterde niet met een operatie. Tot mijn echtgenote energetix ontdekte bij een vriendin. Zij stelde mij voor de armband ook eens te proberen, en ja : de pijn was na drie uur verdwenen. Ik heb dan algauw ook een armband besteld, zodat wij er beiden van kunnen genieten .

 6. Angie de Jong says:

  Ik heb een armbandje gekocht eind dec. op een markt en merk wel degelijk verschil: veel meer energie en zin om aan de slag te gaan. Helaas heeft mijn dochter hem nu ingepikt en ik merk wel degelijk verschil dus ik heb net een bestelling geplaatst voor een nieuwe en meteen oorbellen en een ketting met hanger besteld. Heb er alle vertrouwen in!

 7. Ineke de Gronckel says:

  Sinds oktober 2011 ben ik in het bezit van een prachtige armband 440. Bij het dragen van dit sieraad had ik voor mijn gevoel de eerste weken geen reactie. We bemerkte ik dat na verloop van tijd dat de hielspoor ontsteking, waar ik erg last van had minder werd.Ondertussen is deze pijnlijke aandoening geheel verdwenen. Ook de aandoening van de luchtwegen door astmatische bronchites werden minder. Of deze veranderingen onder invloed van de magnetische werking van de armband hebben plaatsgevonden kan ik niet bewijzen. Ik kan in elk geval wel aantonen dat het een prachtig sieraad is, dat ik dag en nacht met plezier draag.

 8. basja la haije says:

  Sinds 2003 een verlamming in de keel waardoor praten moeizaam gaat. 1maand geleden op energetix party een hartje gekocht veel minder pijn en een beter stemgeluid. Mijn man was heel sceptisch maar draagt het hartje nu s’nachts om beter te slapen en ivm nek en schouderklachten. Bij ons komt er een tweede hartje zodat we allebei nonstop ervan kunnen genieten

 9. Lynsey Mortel -Boey says:

  Hoi allemaal

  ik werk in een supermarkt in putte .
  Het was zaterdag morgen ik moest samen met een collega werken .
  Niks aan de hand , toe zei mijn collega wat is er met jou pols aan de hand ik zei hoezo
  Hij is helemaal opgzwollen ik keek en mijn pols was heel dik .
  Ga jij maar eerst koelen zei mijn collega .
  Maar het ging niet over hij bleef dik en rood .
  Maandag naar de dokter gebeld ik mocht komen.
  Ik naar de dokter toe .
  Hij keek naar mijn pols en hij zijn sorry maar je pols is al kapot ik zei hoezo kapot .
  De ene ontsteking kreeg ik naar de andere en dat was niet prettig maar ik moest er maar mee leven .
  Toen hoorde ik van energetix .
  Ik had toen een keer een party van energetix was heel leuk .
  Heb toen toch een armband gekocht en ik heb nu geen last van mijn pols gelukkig .
  Het is geen pretje als je heel veel pijn heb .
  En als je wist op welke beweging je doet maar dat wist ik ook niet want dan was hij weer dik en NU NIET GELUKKIG kan weer best veel doen zonder pijn zallig .

 10. lisanne koolen says:

  ik had er last van duizelingen en mijn moeder had hem al die kon er ook beter door slapen en had last van haar schouder en is nu over. dus ik had hem ook aangedaan en meteen heb ik hem niet meer afgedaan. nu heb ik een eigen armband en ben er echt blij mee. ik ben niet meer duizelig en ik zit weer beter in mijn vel.

 11. L.Hobert says:

  Ik had een clip gekocht maar de eerste dag bij onze dochter op haar nek gedaan en de andere dag was ze van de pijn af en had hem nu op de andere kant gedaan.Dus heel goed resultaat.Ook hebben wij armbanden en halsketting aan en de pijn in benen en nek zijn zeer zeker minder ook de opvliegers zijn bij mijn man en bij mij een heel stuk minder.
  Mijn man draagt een clip op zijn been vanwege zijn artrose in de knie en als hij hem af doe merkt hij dat de pijn weer toeneemt.
  Ik had na een week mijn armbandje even afgedaan omdat er een schakel tussenuit moest gehaald worden en voelde me zelf ineens een stuk duizeliger totdat ik erachter kwam dat ik mijn armbandje uit had.
  Dus gauw terug aangedaan.
  Wij en onze dochter hebben er erg veel baat bij en willen het zeker niet meer kwijt ondanks dat mijn man en dochter er erg sceptisch tegenover stonden doen ze het toch niet meer af en we hebben er gelijk ook een mooi sieraad erbij want ze zijn toch echt mooi hoor.

 12. marianne le bruyn van ginderen says:

  ik ben heel tevreden over mijn armband had heel veel last van opvliegers vooral snachts
  en werd er ook wakker van ik heb het nog wel eens maar niet zo erg meer en slaap ook door super blij mee

 13. Marjolein den Heijer says:

  Via de ladies night bij Karwei heb ik mijn armband gekocht. Gelijk toen ik hem om deed, begon mijn hand te tintelen en werd warm! Ook zit ik gelijk beter in mijn vel!! Werkelijk wonderbaarlijk! Ben benieuwd wat de effecten op langere termijn zijn maar verwacht wel dat mijn hoofd- en buikpijn hiermee verdwijnen.

 14. Klant van de Lady's Night Karwei says:

  Gisteren heb ik via mijn schoondochter de powerstrip mogen ontvangen,maar helaas voor mij, mijn zoon heeft hem opgedaan en staat hem niet meer af.
  Ik wil graag een nieuwe, ik kan hem komen halen als het u uitkomt.

 15. corry says:

  het helpbij mij heel goed ik heb veel hoofpijn en dat is nu weg met de ketting

 16. Heb tot hiertoe 1 armband sinds bijna 3 maanden. Sinds een maand draag ik het nu dag en nacht en heb totaal geen last meer van mijn opvliegers. Ben ook minder opgezwollen ’s morgen. Kortweg ik voel me er super goed bij!

 17. Lilian B. Putte says:

  Ik heb mijn armband en ketting nu zeker 3 maanden en merk dat ik minder last heb van mijn rug en ik heb geen opvliegers meer. Ik had er al niet zoveel last van, maar nu helemaal niet meer.
  En de sieraden zijn id heel mooi.

 18. Vleugels Brigitte says:

  Ik ben blij voor al die mensen die er baat bij hebben maar ik voel spijtig genoeg geen
  enkel verschil.

  Was toch proberen waard en een juweeltje meer of minder kan nooit kwaad.

  Met vriendelijke groeten

 19. jola en johan hermus says:

  wij dragen de sieraden nu een paar weken en zijn er over te spreken
  hebben geen last meer van de rug en armen

 20. marian gommeren says:

  ik draag de sieraden nu al vijf weken, en ik kan zeggen dat ik de eerste week al baat bij had
  vooral s,nachts had ik last van vermoeide benen en net alsof ze kokend heet waren
  dat is gelukkig voorbij en daar ben ik blij om
  ook merk ik het aan mijn spieren dat ik meer kan dan eerst en dat ik er s,avonds dan geen last er van heb
  en een ding is zeker ze zijn ook nog eens mooi om te zien en te dragen.

 21. Anna H , Ekeren says:

  Een vriendin vertelde me over het goede resultaat dat ze ondervindt bij het dragen van een ‘Magnetheart’. Alhoewel ik sceptisch sta tegenover alternatieve geneeswijzen heb ik na 14 dagen dragen van een dergelijk juweeltje een zeer goed resultaat van de pijnonderdrukking in de rechter heup die zwaar aangetast is door artritis.

 22. Carla Siermans-Schotte says:

  Prachtige sieraden. Ik ben al heel blij met de mooie uitstraling, over de invloed ervan kan ik pas over een tijdje iets zeggen en zal dat ook zeker laten weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *